2020年人教版七年级下册Unit 4 Don't eat in class. Section A

日期:3天前

2020年人教版七年级下册Unit 4 Don't eat in class.

Section A练习

Ⅰ.根据句意及汉语填写单词。

1.The ________(规则) of the game are very easy.

2.My father usually ________(到达) at his work place at 7:10 a.m.

3.Eric never ________(打架) with his brother.

4.Our school has a new ________(礼堂).

5.I'm ________(抱歉的) that I'm late.

6.Jane is ________(在外面) now.

7.Jack has to ________(穿) his school uniform at school.

8.It's ________(重要的) to learn English well.

9.What do I need to ________(带来) to the party?

10.The library is very ________(安静的).

Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空。

1.________(not be) late for class.

2.He ________(have) to read English every morning.

3.Do you have to ________(wear) school uniforms every day?

4.Tony ________(not have)  to school every day.

5.Please ________(be) quiet in the library.

6. Let's ________ (begin) to have class.

7.________Lily ________(has)to wash the dishes at home?

8.________  (not play)too many computer games.

9.Jim,________(get)up quickly.

10.Please remember ________ (read)your notes (笔记)more often.

 

III.用方框中所给单词或短语的适当形式填空。

listen to,on   time,arrive,wear,important

1.We can't ________ late for class.

2.School rules are very ________ to us.

3.Jane always ________ school uniforms.

4.Please get to school ________.

5.We can't ________ music in class.

IV.单项选择。

 (  )1.—Must we take out the trash(倒垃圾)now?

—________.You can do it after class.

A.Yes,you must  B.No,you can't

C.Yes,you may  D.No,you needn't

(  )2. —________ run in the hallways,Mike.

 —Sorry,Ms. Clark.

A.Don't    B.Please    C.Let's

(  )3.We ________school at 7:00 every day.

A.get  B.go  C.arrive  D.arrive at

(  )4.Does he have to ________home now?

A.went  B.goes  C.go  D.going

(  )5.He's never ________class.

A.arrive  B.late for  C.arrive late  D.late

(  )6.________watch TV. You have to take the piano lesson now.

A.Do  B.Don't   C.Don't do  D.Can't do

(  )7.—The manager says that there's no hot water after 8:00  tonight.

—You mean we ________ go to bed without a shower. How terrible!

A.can        B.have to        C.may

(  )8.—________ you leave now?You only arrived here an hour ago.

—Sorry,but so much homework is waiting for me.

A.May  B.Must  C.Can  D.Might

(  )9.—What are the rules at your school?

—Don't run in the hallways and ________ arrive late for class.

A.not to  B.won't  C.don't  D.no

(  )10.We ________pay to get into the concert. It's free.

A.can't      B.mustn't

C.might not  D.don't have to

(  )11.Danny,what do you usually do ________school nights?

A.at  B.in   C.with   D.on

(  )12.Tom,let's ________Cindy's birthday party at 7:00 p.m.

A.arrive  B.get  C.arrive at   D.get in

(  )13.There are lots of people talking in the room. It's very ________.

A.new  B.noisy  C.big   D.dirty

(  )14.My father often ________ football games on TV and I often ________comics(连环画).

A.watches;read  B.sees;watch

C.read;watches  D.watch;reads

(  )15.The teachers hope all of us hand ________our homework ________time every day.

A.up;in  B.out;on   C.on;in  D.in;on

 

Ⅳ.根据要求完成句子,每空一词。

1.明天请准时到达这里。

Please be here ________ ________ tomorrow.

2.不要在图书馆讲话。

________ ________ in the library.

3.我们上课不能迟到。

We ________ ________ ________ ________class.

4.琳达睡觉前经常听音乐。

Linda often ________ ________ ________ before going to bed.

5.他们必须在音乐室唱歌。

They ________ ________ in the music room.

6.Can you ride your bike at school? (作否定回答)

________,I ________.

7.We can't be late for school.(改为同义句)

We can't ________ ________ for school.

8.Mary has to help her mother with cooking.(改为一般疑问句)

________Mary ________to help her mother with cooking?

9.They have to do_some_cleaning on Friday.(对画线部分提问)

________ ________ they have to ________ on Friday?

10.You can't wear a skirt at school.(改为祈使句)

________ ________ a skirt at school.


https://www.teaku.com/97/1585122591217522.html

网友评论

  • Ⅰ.根据句意及汉语填写单词。

    1.The ( rules ) (规则) of the game are very easy.

    2.My father usually ( arrives ) (到达) at his work place at 7:10 a.m.

    3.Eric never ( fights ) (打架) with his brother.

    4.Our school has a new ( hall )(礼堂).

    5.I'm ( sorry ) (抱歉的) that I'm late.

    6.Jane is ( outside ) (在外面) now.

    7.Jack has to ( wear ) (穿) his school uniform at school.

    8.It's ( important ) (重要的) to learn English well.

    9.What do I need to ( bring ) (带来) to the party?

    10.The library is very ( quiet ) (安静的).

    Ⅱ. 用括号内所给单词的适当形式填空。

    1.( Don't be ) late for class.

    2.He ( has ) to read English every morning.

    3.Do you have to ( wear ) school uniforms every day?

    4.Tony ( doesn't to )  to school every day.   (have 应该是 go)

    5.Please ( be ) quiet in the library.

    6. Let's ( begin ) to have class.

    7.( Does ) Lily ( have ) to wash the dishes at home?

    8.( Don't play ) too many computer games.

    9.Jim,( get ) up quickly.

    10.Please remember ( to read )your notes (笔记) more often.

    III. 用方框中所给单词或短语的适当形式填空。

    listen to,on   time,arrive,wear,important

    1.We can't ( arrive ) late for class.

    2.School rules are very ( important ) to us.

    3.Jane always ( wears ) school uniforms.

    4.Please get to school ( on time ).

    5.We can't ( listen to ) music in class.

    IV. 单项选择。

    1. D        2. A        3. D        4. C        5. B        6. B        7. B        8. B        9. C        10. D       

    11. D     12. C       13. B      14. A      15. D

    V. 根据要求完成句子,每空一词。

    1.明天请准时到达这里。

    Please be here ( on ) ( time ) tomorrow.

    2.不要在图书馆讲话。

    ( Don't talk ) in the library.

    3.我们上课不能迟到。

    We ( can't ) ( be ) ( late ) ( for ) class.

    4.琳达睡觉前经常听音乐。

    Linda often ( listens ) ( to ) ( music ) before going to bed.

    5.他们必须在音乐室唱歌。

    They ( must ) ( sing ) in the music room.

    6.Can you ride your bike at school? (作否定回答)

    ( No ),I ( can't ).

    7.We can't be late for school.(改为同义句)

    We can't ( arrive ) ( late ) for school.

    8.Mary has to help her mother with cooking. (改为一般疑问句)

    ( Does ) Mary ( have ) to help her mother with cooking?

    9.They have to do_some_cleaning on Friday. (对画线部分提问)

    ( What ) ( do ) they have to ( do ) on Friday?

    10.You can't wear a skirt at school. (改为祈使句)

    ( Don't ) ( wear ) a skirt at school.